TERMÉKEK

Alumínium -és öntapadó fólia réteg ragasztása (kasírozása). Az egyes anyagok típusán, vastagságán és méretein, amelyekre az alumínium -és öntapadó fóliát ráragasztjuk, szükséges előre megállapodni!

Izomat

Prod

A legjobb zajcsökkentő, zajtompító, hangelnyelő és rezgéscsillapító anyag a legmagasabb hangelnyeléssel, 500-1250Hz tartományban. Lobbanási hőmérséklet: 305 ±17°C, gyulladási hőmérséklet: 420 ±12°C, tartományban. Lobbanási hőmérséklet: 25+2-3mm és 30+2-3mm.

Felhasználás:autóbuszok/teherautók/mezőgazdaság/hadi technika/

Hőtartomány: 200-500°C

RÉSZLETEK

Al-Aralamino

Prod

Zajcsökkentő, hangelnyelő és rezgéscsillapító anyag 630 Hz - 2500 Hz hangelnyeléssel, ideálisan azon terekben felhasználva, ahol a vastagsága miatt nem fér el az IZOMAT termék. Lobbanási hőmérséklet: 470 ±12°C , gyulladási hőmérséklet: 470 ±12°C; 5+2-1mm, 9+2-2mm a 15+1-3mm vastagságokban gyártva.

Felhasználás:autóbuszok/teherautók/mezőgazdaság/hadi technika/

RÉSZLETEK

AMS – NEHÉZ FÓLIA

Prod

Nehéz szigetelő fólia, amely korlátozza a rezgéseket, rázkódásokat és egyéb mechanikai hatásokat, klórozott polietilén alapon, ásványi töltőanyaggal és egyéb adalékokkal legyártva, a legjobb tulajdonságokkal 4200 Hz-nél, 3mm-es vastagságban gyártva.

Felhasználás:gépek/autók/hadi technika/

RÉSZLETEK

Al-Aramat

Prod

Zajcsökkentő, hangelnyelő és rezgéscsillapító többrétegű anyag, amely üvegszálas gyapjúból van összeállítva, a tűzdelés módszerével összekapcsolva, 800 °C-ig terjedő hőmérsékleten használva, 19+2-2mm. vastagságban gyártva. Ideális az infrasugárzókban történő felhasználáshoz.

Felhasználás:infrasugárzók/szauna/kandallók/

RÉSZLETEK

Izofol

Prod

Zajcsökkentő, hangelnyelő és rezgéscsillapító anyag, amely összekapcsolja az IZOMAT és az AMS NEHÉZ FÓLIA tulajdonságait, 28+2-3mm és 33+2-3mm vastagságban gyártva.

Felhasználás:autóbuszok/teherautók/mezőgazdaság/hadi technika/gépek/autók/

RÉSZLETEK

Arafol

Prod

Zajcsökkentő, hangelnyelő és rezgéscsillapító anyag: zajcsökkentő, hangelnyelő és rezgéscsillapító anyag, amely összekapcsolja az AL-ARALAMINA és AMS NEHÉZ FÓLIA tulajdonságait, 8+2-1mm, 12+2-1mm és 18+1-2mm vastagságban gyártva.

Felhasználás:autóbuszok/teherautók/mezőgazdaság/hadi technika/csövek/elosztószekrények/kémények/autók/ipari és katonai járművek/gépek/

RÉSZLETEK