RÓLUNK

Izolex

Zajcsökkentő, zajtompító, hangelnyelő és rezgéscsillapító anyagok gyártása, amelyek ellenállóak akár 800°C-os hőmérsékletig is.

A fő tevékenységi körünk, az egyedi zajcsökkentő, hangelnyelő, tompító és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező többrétegű szigetelőanyagok gyártása és eladása. A termékeink tökéletesen tompítják a hangokat, zajokat és rezgéseket, amelyek különböző gépjárművek aggregátjai vagy motorjai által vannak okozva. Az IZOLEX termékei, legjobban az autók, autóbuszok, mezőgazdasági gépek, traktorok, turbinák szigetelésénél és a speciális hadi technikában váltak be. A hangszigetelő anyagok a 100 °C - 800°C hőtartományban vannak felhasználva és a fő összetevőjük az üvegszál, mégpedig varrva vagy tűzdelve. A különböző jellemzők javítására vagy kiegészítésére, különböző anyagok vannak összeragasztva/rétegezve, ezáltal kialakításra kerülnek a végtermék eredeti, kombinált tulajdonságai. A felületek az egyik oldalon alumíniumfóliával stabilizáltak, míg a másikon öntapadó fólia által. Ez lehetővé teszi a rétegelt szigetelőanyagok azon felületekre ragasztását, amelyeket szigetelni szükséges, az alumíniumfólia pedig visszaveri a hősugárzást, s ezáltal meggátolja a hő védett területre terjedését is.

A hangszigetelő és hőszigetelő anyagok gyártásában hosszúéves tapasztalatokkal rendelkezünk és az adott szakterületen Szlovákia és Csehország vezető cégei közé tartozunk.

A IZOLEX Bratislava, a.s. társaság 2006-ban lett megalapítva, mint a Technické sklo a.s. társaság százszázalékos leányvállalata és átvette az 1980-ban létrehozott IZOMAT divíziója gyártási programját is. Jelenleg az IZOLEX Bratislava, a.s. sikeresen folytatja az eredeti gyártási program fejlesztését, mint egy önálló független társaság. 2016-ig a társaságunk célcsoportját főleg a Szlovákia, Cseh köztársaság, Lengyelország, Magyarország, Ausztria, Szlovénia, Franciaország és az Orosz Föderáció területén elhelyezkedő, tehergépjárműveket és magas hőmérsékletű gépeket gyártó társaságok képezték. 2017-től a célunk a V4 -es országok, nyugati EU és a volt Szovjetunió európai részén elhelyezkedő országok piacának, a termékeink általi teljes lefedése, ahogy újabb stratégiai partnerek szerzése az alacsonyabb hőmérsékletű szigetelések területén.

Do roku 2016 boli našou cieľovou skupinou firmy produkujúce nákladné motorové vozidlá a stroje s vysokou teplotou hlavne na území Slovenskej a Českej republiky, Poľskej republiky, Maďarska, Rakúska, Slovinska, Francúzska a Ruskej federácie.

2017-től a célunk a V4 -es országok, nyugati EU és a volt Szovjetunió európai részén elhelyezkedő országok piacának, a termékeink általi teljes lefedése, ahogy újabb stratégiai partnerek szerzése az alacsonyabb hőmérsékletű szigetelések területén.

A missziónk:

Segítséget nyújtani a gyártóknak a zaj-és hőforrások minőségi és megbízható szigetelésében és a környezeti rezgésátvitel csökkentésében.

2008 -tól az EN ISO 9001 minőségirányítási tanúsítvány birtokosai vagyunk.

ISO